Ylläs-Lainion Loma Oy

Pieniä hetkiä, talven retkiä... Tervetuloa Ylläs-Lainiolle!
 
VARAA MÖKKISI TÄSTÄ -linkistä
 
Loimuta lohta kodassa, nauti tynnyrisaunan lempeistä löylyistä ja pulahda avantoon. Ylläs Lainion Loma Oy on 8 mökin viihtyisä mökkikylä Ylläsjärvellä Lainiojoen rannalla.

Rauhallisessa mökkikylässä on majoitusvaihtoehtoja 2 hengen tuvasta 14 hengen mökkiin. Mökit soveltuvat siis kaiken kokoisten perheiden ja ryhmien käyttöön. Kaikkien asukkaiden käytössä ovat suksienhoitohuone, grillikota, tynnyrisauna, avanto sekä pulkkamäki ja lumettomana aikana hiekkapohjainen lentopallokenttä.

Ylläksen kattava latuverkosto ja moottorikelkkareitit kulkevat mökkikylän pihan vieritse. Ylläksen laskettelurinteille on noin 15 minuutin ajomatka.

Ylläs-Lainion lähialueet tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet kalastukseen, metsästykseen, marjastukseen ja sienestykseen. Mökkikylän läheltä alkava Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on luonnossa liikkujan paratiisi.

Hinta pitää sisällään loppusiivouksen , liinavaatteet pedattuna ja takkapuut. Minimimajoitusaika on kaksi vuorokautta ja vaihtopäivä on vapaasti valittavissa.

Hinnat ja vapaat mökit näet VARAA MÖKKISI TÄSTÄ -linkin kautta.

Kauttamme majoitusta myös muualla Suomessa!
 
Levi - Salla - Saariselkä - Pori - Loviisa

Lisätietoa: www.lomatahdet.fi.

178310 | Copyright © 2008-2018
   Etusivu   |   Mökit   |   Ryhmille   |   Sijainti   |   Varaus   

  Suomeksi In English -