Ylläs-Lainion Loma Oy

Tietoa ryhmille
 
Ylläs-Lainion tilat ja puitteet soveltuvat erinomaisesti monenlaisten rippikoulujen, urheiluseurojen, erilaisten järjestöjen ja yhdistysten leirien ja kurssien pitoon. Ylläs-Lainion loma sijaitsee keskellä kauneinta Lapin luontoa, jossa pääsee eroon arjen kiireistä saunomalla tunnelmallisessa tynnyrisaunassa, istumalla kodassa lämmittävän tulen ääressä tai vain ihastelemalla taivaan tähtiä ja leiskuvia revontulia nauttien ympäröivästä luonnosta ja sen hiljaisuudesta.
Talven 2015-2016 ryhmähinnat
 
Luonnon verhoutuessa ruskaan on taas aika suunnitella ensi talven retkiä.
Ylläs-Lainion Loma Oy on kahdeksan viihtyisän mökin mökkikylä Ylläksellä Lainiojoen varrella. Asiakkaidemme käytössä on mökkien lisäksi yhteinen kokoontumistila, tynnyrisauna, avanto, grillikota ja suksienhoitotila. Ladut ja kelkkareitit lähtevät mökkikylän pihasta, Ylläksen monipuolisiin rinteisiin on matkaa noin 15 km.
Tarjoamme ryhmällenne majoitusta talvikaudella 2015-2016 hintaan 100 € / hlö / vko sisältäen liinavaatteet pedattuna, pyyheliinat, takkapuut ja loppusiivouksen. Meillä on myös mahdollista majoittua lyhyemmän ajan ja vaihtopäivämme on vapaasti valittavissa.
Kauttamme on mahdollista järjestää myös ruokailut. Täysihoito 25 € / hlö / vrk sisältäen aamupalan, lounaan tai retkieväät, päivällisen ja iltapalan. Täysihoidossa minimi henkilömäärä on 10 henkilöä.
Ota yhteyttä niin räätälöimme juuri teille sopivan paketin. Kauttamme on mahdollista järjestää myös erilaiset ohjelmapalvelut.

LATAA TALVEN 2015-2016 RYHMÄKIRJEEMME TÄSTÄ -linkistä

Majoitus
 
Ylläs-Lainiolla on yhteensä kahdeksan mökkiä, vuodepaikkoja on enimmillään 54 henkilölle. Mökkejä on kaikenkokoisia, joten niistä löytyy helposti ryhmällenne sopiva kokonaisuus. Pienimmät mökit ovat 2 hengen mökkejä, suurimmat soveltuvat 6-14 hengelle. Kaikissa mökeissä on hyvin varustellut keittiöt, suihku- ja wc-tilat, tv, dvd-soitin ja kuivauskaappi. Suurimmissa mökeissä on lisäksi takka, sauna ja pyykinpesukone. Mökeistä löytyy sekä erillisiä sänkyjä että kerrossänkyjä. Katso mökkien tarkemmat kuvaukset kohdasta Mökit.
Yhteiset tilat
 
Suurimmassa mökissä, Iso-Ylläksessä, on keittiö- ja ruokailutilat, jotka soveltuvat hyvin kokoontumistiloiksi isoille ryhmille. Käytössänne on mökkien lisäksi tynnyrisauna joen partaalla, grillikota ja suksienhoitotila. Lumettomana aikana mökkikylässä on hiekkapohjainen lentopallokenttä ja talvisin avanto sekä pulkkamäki. Tarvittaessa käytössänne on av-välineet.
Ruokailut
 
Iso-Ylläs –mökissä on keittiötilat ja varusteet ryhmäruokailuun. Mökissä on myös majoitustilat ja sauna, joten henkilökuntanne on helppo ja mukava majoittua. Kauttamme on mahdollista saada myös majoitus täysihoidolla, jolloin järjestämme kaikki haluamanne ateriat.
Ohjelmaa
 
Autamme mielellämme myös ohjelman järjestämisessä ryhmällenne. Ylläs-Lainio sijaitsee lähellä kahta maamme suurinta hiihtokeskusta Yllästä ja Leviä sekä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoa, joten tarjontaa on runsaasti. Vierailut luontokeskuksessa, huskytarhassa, porotilalla tai kotieläinpihalla takaavat kiinnostavan ja mieleenpainuvan matkan. Vauhtia lomaan voi hakea Ylläksen ja Levin laskettelurinteistä, kylpylän vesiliukumäestä tai vaikka ralli- ja karting -radoilta.

Lähiluonto tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia; vaellusreitit, hiihtoladut sekä moottorikelkkareitit lähtevät pihalta ja kalastaa ja pilkkiä voi omalta laiturilta. Lähialueet myös notkuvat metsän antimia; sieniä ja marjoja. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto alkaa aivan mökkikylän lähistöltä ja on erinomainen kohde tutustua Lapin herkkään luontoon ja eläimistöön joko päivä- tai yöretkillä.

Ottakaa yhteyttä niin räätälöimme juuri teidän ryhmällenne sopivan kokonaisuuden ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen.
178310 | Copyright © 2008-2018
   Etusivu   |   Mökit   |   Ryhmille   |   Sijainti   |   Varaus   

  Suomeksi In English -